Amfion pro musica classica

Oopperan kummitukselle toivottuja lisäesityksiä

b6a2a226c4f66974_org

Loppuunmyydylle Oopperan kummitus -musikaalille on yleisön pyynnöstä saatu järjestettyä kolme lisäesitystä. Lipunmyynti lisäesityksiin alkaa tiistaina 20.10.

Oopperan kummitus -musikaalille on yleisön pyynnöstä saatu järjestettyä kolme lisäesitystä. Lisäesitykset ovat 17.11., 1.2. ja 11.4., ja lipunmyynti alkaa tiistaina 20.10. klo 10 Lippupisteessä ja Oopperan lipunmyynnissä.

Kansallisoopperan Oopperan kummitus on ollut ennennäkemättömän suosittu, sillä kaikki 53 esitystä täyttyivät jo ennen ensi-iltaa. Kyseessä on ensimmäinen kerta Kansallisoopperan historiassa, kun koko esityskausi myydään loppuun ennen ensi-iltaa.

Lisäesitysten kanssa esityksiä on yhteensä 56. Kaiken kaikkiaan Oopperan kummituksen näkee esityskauden aikana noin 75 000 katsojaa. Peruutuspaikkoja loppuunmyytyihinkin esityksiin kannattaa edelleen tiedustella Oopperan lipunmyynnistä ja Lippupisteestä.

Andrew Lloyd Webberin menestysmusikaali nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Maailmalla sen on nähnyt yli 140 miljoonaa ihmistä. Ensi-ilta oli Kansallisoopperassa 4.9.2015.

www.ooppera.fi

Vastaa

Post Navigation