Amfion pro musica classica

Keskustelu

Siirry keskustelualueelle valitsemalla aihealue

Amfion

Uutiset

Jutut

Konsertit

Päiväkirjat

Muut aiheet

Keskusteluohjeita:

1. Amfionin keskustelu on itsenäinen ja riippumaton Internetissä julkaistava foorumi. Amfion pitää itsellään oikeuden muokata foorumille jätettyjä kirjoituksia tai poistaa ne kokonaan linjansa mukaisesti.
2. Kaikki kirjoitukset, joissa on asiattomuuksia, kirosanoja, henkilökohtaisia loukkauksia ja muita hyvän tavan vastaisia asioita poistetaan. Kirjoitusten tulee olla ymmärrettävää ja hyvää suomen kieltä.
3. Jos kerrot mielipiteesi, muista perustella se.
4. Mieti kirjoitukseesi hyvä sisältöä kuvaava otsikko.
5. Kirjoittaja vastaa siitä, että hänen tekstinsä on lakien ja hyvien tapojen mukaista.
6. Jaa kirjoituksesi kappaleisiin käyttämällä ylimääräistä rivinvaihtoa. Pisteiden ja pilkkujen jälkeen tulee välilyönti. Luettavuutta lisäävät myös lihavoinnit ja kursivoinnit, joihin voi käyttää strong- ja em-tageja. Korjaa tekstisi kirjoitusvirheet ennen lähettämistä.  Älä käytä monia pisteitä tai muita välimerkkejä joka rivin loppussa. Älä kirjoita viestiä isoilla kirjaimilla, eli älä HUUDA!
7. Jos sinulla ei ole mitään oikeaa sanottavaa älä turhaan vastaa toisten kirjoituksiin. Täysin turhat kommentit poistetaan.
8. Pitkään jatkuva häiriköivä kirjoittelu ja useiden varoitusten saaminen  johtaa väliaikaiseen tai pysyvään kirjoituskieltoon. Internet tarjoaa muitakin foorumeita jotka tarjoavat mahdolisuuden vapaaseen ilmaisuun.
9. Ei tiedotteita eikä mainoksia foorumille – nämä sähköpostilla osoitteeseen paatoimittaja@amfion.fi