Amfion pro musica classica

Tapiola Sinfoniettan lastenkonsertissa tehdään mielikuvitusmatkoja maailmalle

Tapiola Sinfoniettan Aave pyykkinarulla -lastenkonsertti vie yleisön keskelle jännittäviä ja vauhdikkaita seikkailuja. Orkesterin lisäksi lavalla nähdään maahisia, lepakoita, merirosvoja, muumioita ja tanssivia voikukkia. Pyykkinarulta tapahtumia tarkkailee pikkukummitus Arttu. Aave pyykkinarulla on Tapiola Sinfoniettan tilausteos, jonka musiikin on säveltänyt Timo Klemettinen. Konsertti kuullaan Espoon kulttuurikeskuksessa lauantaina 8.10.2016 klo 11.

Aavemaiset seikkailut pyörähtävät käyntiin, kun pikkutyttö Vilja (Ulla Piispanen) näkee Sampo-setänsä (Matti Tegelman) valokuvakirjan maailman mitä ihmeellisimmistä paikoista. Kirjan kuvat saavat Viljan mielikuvituksen lentämään.  Hetkessä Vilja huomaa olevansa Kiinassa, toisena jo Egyptissä. Mihin kaikkialle mielikuvitus voikaan meidät viedä!
Kutitus-festivaalin ohjelmaan kuuluvan konsertin on dramatisoinut ja ohjannut Tanssiteatteri Glims & Glomsin taiteellinen johtaja Simo Heiskanen.  Käsikirjoitus ja laulujen sanat ovat lastenkirjailija Tuula Korolaisen käsialaa ja orkesteria johtaa kapellimestari József Hárs. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia ja sitä suositellaan yli 5-vuotiaille.

Aave pyykkinarulla –koululaiskonsertteihin 6.- 7.10. saapuu noin 1700 Espoon alakoulujen oppilasta.  Koululaiskonsertit kuuluvat Espoon kaupungin KULPS! -kulttuuri- ja liikuntapolun tarjontaan.

Aave pyykkinarulla -konsertin lauluja:
Yö saapuu: https://www.youtube.com/watch?v=y2QKYCqWFU4
Yö saapuu, kehorytmejä:https://www.youtube.com/watch?v=FKt9f1ZgZj0
Puujalka-Pete, kehorytmejä: https://www.youtube.com/watch?v=9cUqWgYjDnM
Timo Klemettisen ja Tuula Korolaisen haastattelu: https://www.youtube.com/watch?v=ALnCdqutqo0

La 8.10. klo 11, Espoon kulttuurikeskus
AAVE PYYKKINARULLA -lastenkonsertti
Tapiola Sinfonietta
József Hárs
, kapellimestari
Simo Heiskanen, ohjaus
Tarja Luoma, laulu
Ulla Piispanen, laulu
Matti Tegelman, laulu, kontrabasso ja sähköbasso

Timo Klemettinen, sävellys
Tuula Korolainen, sanat
Jarkko Kiiski, sovitus
Karoliina Koiso-Kanttila, puvustus ja visualisointi
Jarkko Lievonen, valosuunnittelu

Vastaa

Post Navigation