Amfion pro musica classica

Keskusteluohjeet

Etusivu Foorumit Amfion Keskusteluohjeet

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18118

  Säännöt Amfionin keskustelu- ja kommenttipalstan käyttäjille.

  1. Tällä palstalla voit kommentoida Amfionissa ilmestyneitä artikkeleja ja uutisia. Voit myös keskustella musiikkiin liittyvistä asioista. Aiheiden tulee liittyä musiikkiin ja ilmiöihin musiikin ympärillä. Muille aiheille on muita foorumeja.

  2. Tämä on keskustelu- ja kommenttipalsta. Pyydämme asiallista keskustelua viestiketjujen otsikoiden aiheista. Asiattomat ja turhat viestit voidaan poistaa, ja sääntöjä toistuvasti rikkovan kirjoittajan oikeudet kirjoittamiseen voidaan evätä.

  3. Mikäli kirjoituksesi ei sovi otsikon aiheeseen, avaa uusi viestiketju. Ennen uuden viestiketjun avaamista tarkista aina, onko aiheesta jo avattu viestiketju. Otsikoi viestiketju huolellisesti siten, että otsikosta selviää, mistä aiheesta siinä on tarkoitus keskustella.

  4. Ota huomioon, että tätä palstaa lukevat muutkin kuin aktiiviset kirjoittajat. Käytä siis selkeää ja ymmärrettävää kieltä, joka avautuu myös satunnaisille lukijoille. Tarkista viestisi luettavuus ennen sen julkaisua.

  5. Älä kirjoita samansisältöisiä viestejä useaan viestiketjuun, äläkä toista viestiäsi samassakaan ketjussa. Se ei vie keskustelua eteenpäin. Jos viestiisi ei vastata, saattaa syy löytyä viestin ulkoasusta tai tyylistä. Ne eivät korjaannu toistamalla.

  6. ÄLÄ HUUDA! Käytä välimerkkejä. Pisteen ja pilkun jälkeen tulee välilyönti.

  7. Älä ole häirikkö tai trolli. Täällä keskustellaan musiikista ja sivusto on tarkoitettu musiikin ystäville. Jos et pidä musiikista ja haluat sen kertoa, löytyy sillekin varmasti oma fooruminsa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.