Amfion pro musica classica

Amfionin Facebook-sivut

Etusivu Foorumit Jutut Amfionin Facebook-sivut

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18110
  elvibreu
  Osallistuja

  ”..tai ottaa osaa keskusteluihin.”

  Tämä on nyt kyllä täysin mieltä vailla! Näennäisjärkevä zemppiuudistus (ja näitä piisaa, onko meidän mahdoton ymmärtää, että uudistuksilla on myös toinen suunta kuin kehitys – regressio siis) ei kyllä tue motiivia keskustella millään tavoin. Mielestäni fb-formaatti viettää irrallisiin heittoihin, joihin ei mitään paluupostia edes odoteta.

  Olisiko seuraava askel sitten mielipidekilpailut amfionin sivuilla: ”..peukuta päivän kiehtovin monitaiteellinen projekti taideyliopistoon (crossaava-kantaaottava-raju mummotaide-multippeliteos, *Heterot nakkikioskilla by us*) ja voita maitokahvit&pullat yhdessä yliopiston kymmenistä aalto-kahviloista”.

  Kysymys kuuluu siis: miksi hajoittaa amfionia tuonne moniarvomanalamme paskajoessa nonstoppina valuvaan infotulvaan, kun on alusta missä tehdä toisin?

  Plus esim. tällaiset heittelyt (puuttumatta vielä sisältöön): ”Säveltämisestä on tehty kauhean vaikean oloista. Pitkiä koulutusjaksoja ja kauheasti harjoittelua, opiskelua ja teoriaa. Näin se käy ammattimieheltä.” (ja päälle youtube-esimerkki, jossa Irwin Goodman sekoilee)

  Onko em. heiton ”amfionin äänenä” facebookissa Auli, JaaniL, yhdessä harkittua etc.? Eikö ne kannattaisi ”signeerata”?

  #18969

  Joo, kannattaa signeerata, hyvä pointti.Varmaan 90% jutuista on minun.

  Irwin-juttu oli sarkasmia, mikä näköjään meni ohi, kumma kyllä. Siihen jäsen lgrohn otti tuttuun tapaansa kantaa osoittamalla huolensa sävellyskoulutuksen tilasta.

  Sinne muuten saa kuka tahansa laittaa sisältöä, mutta siinä on se vaara, että oikea nimi paljastuu. Jaiks!

  #18970
  elvibreu
  Osallistuja

  Mutta kun kysyin: ”Miksi hajoittaa amfionia tuonne moniarvomanalamme paskajoessa nonstoppina valuvaan infotulvaan, kun on alusta missä tehdä toisin?”.

  ”..mutta siinä on se vaara, että oikea nimi paljastuu”.

  En ymmärrä, mitä vaarallista on oikean nimen mahdollisessa paljastumisessa?

  #18971

  En minäkään ymmärrä, siksi ihmettelenkin nimimerkkejä. On tuolla Facebookissa ollut paljonkin juttuja, joihin olisi voinut ottaa kantaa, mutta hiljaista on ollut.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.