Amfion pro musica classica

Vastaa aiheeseen: Uudeksi päätoimittajaksi Jarkko Hartikainen

Etusivu Foorumit Uutiset Uudeksi päätoimittajaksi Jarkko Hartikainen Vastaa aiheeseen: Uudeksi päätoimittajaksi Jarkko Hartikainen

#19177
Jarkko Hartikainen
Osallistuja

En voi valitettavasti ottaa vastuuta edeltäjieni moderoinneista. En ole tähän mennessä poistanut mitään. Olen valmis aloittamaan puhtaalta pöydältä ihan kaikkien kanssa.

Tarkoitan ’asiassa pysymisellä’ asiassa pysymistä. Rönsyily tai lempeä nokittelu voi olla joskus viihdyttävääkin, mutta en halua tämän palstan olevan pelkkää keskusteluun itseensä käpertyvää vänkäilyä, jossa kulloinenkin keskustelunaihe lopulta unohdetaan. Uuden topicin voi avata, jos on uusi aihe josta ei ole vielä omaa keskusteluaihetta. Muuten pitää pysyä asialle jo omistetussa ketjussa. Uskon klassisen musiikin sivustolla olevan sivistyneitä ihmisiä, jotka haluavat sivun menestyvän. Olemme kaikki samassa veneessä, samalla puolella. Tehdään tästä hyvä!

Toivoisin päätoimittajana käyttäjiltä esimerkiksi kollektiivista keskustelua konserttiarvioista, omien kokemuksien kuvailua ja vertailua (nykyäänhän konsertteja voi kuunnella radion lisäksi myös täällä netissä, jos ei pääse paikalle). Myös uutisia voisi kernaasti kommentoida, jos esimerkiksi löytää aiheesta lisätietoa.