Amfion pro musica classica

Vastaa aiheeseen: Uudeksi päätoimittajaksi Jarkko Hartikainen

Etusivu Foorumit Uutiset Uudeksi päätoimittajaksi Jarkko Hartikainen Vastaa aiheeseen: Uudeksi päätoimittajaksi Jarkko Hartikainen

#19166
Orfeus
Osallistuja

Ensikseen, jätin esi-isät pois käännöksestä, koska sitaatti oli vastaus (taakse katsovaan) putki- ja peruutuspeililauseeseen, enkä olettanut kenenkään (muun kuin lgrohnin) näkevän niissä (peruutuspeileissä) etanoita. Odotamme mielenkiinnolla orjallista käännöstä Burken lauseesta nähdäksemme, että siinä ei ole järkeä millään kielellä, eikä relevanssia mihinkään. Annettuna kännöksenä se on relevantti kaikkina aikoina ja kaikkina hetkinä sekä kapeakatseisuuden (putkinäkökyvyttömyyden), että innovaatiolyhytnäköisyyden suhteen.

Toisekseen, on kai otettava vastaan iloisena asiana ja kehityksen merkkinä se, että kun herra Oman Nimen relevanssit ovat tähän asti liikkuneet valovuosien etäisyyksillä, hänen ajanhaireensa heittää tällä kertaa vain 575 vuotta. Magna Carta on vuodelta 1215, Burken lause vuodelta 1790.

Kolmannekseen, toivon todella, että uuden päätoimittajan myötä foorumimme saa vihdoinkin palvelukseensa henkilön, joka nimiin tuijottamisen sijaan osaa lukea asiasisältöjä ja ymmärtää sanallista (ja kuvallista) viestintää riittävästi nähdäkseen, että täällä ei suinkaan huudella mitä sattuu ja tulkita asioita miten sattuu nimimerkkien takaa, vaan nimenomaan nimien takaa.

Jaa nii, valmiiksi tapettua keskustelupalstaa ei tietenkään tarvitse enää uudelleen tappaa, eikä kuolleessa maailmassa mikään kuki, saati salamoi. Onko niin, että maailman(kaikkeuden) olio-(kasvi-, eläin-, ihmis-)kunnan joukossa asiallisia, olemassaoloon ja kommunikaatioon oikeutettuja ovat vain ne, joiden nimen sattuu tietämään ja kaikki muut asiattomia, tarpeettomia ja oikeudettomia? Yhteisöllistä ajatuksenkirkkautta ei ole olemassa, yksilöllistä saatta olla.

Keskusteluohjeiden mukaan kirjoittaja vastaa itse tekstistään. Suomen oikeushistorian surkein laki – verkkojulkaisun päätoimittajan saattamisesta rikosoikeudelliseen vastuusen muiden kirjoittajien teksteistä – on vasta aie-asteella. Tietääkseni siitä ei mitään tullut. Mikäli tuli, tai sikäli kun se joskus hyväksytään, paria tehtävänsä laiminlyönyttä ja asiattomuussyytöksensä ja -sanktionsa väärin kohdentanutta päätoimittajaa odottaa elinkautinen.
Kiitos kuitenkin siitä työstä, missä eivät puuttuneet muiden kommentteihin.