Amfion pro musica classica

Vastaa aiheeseen: Facebook-keskustelua Helsingin UNM-festivaalista

Etusivu Foorumit Konsertit Facebook-keskustelua Helsingin UNM-festivaalista Vastaa aiheeseen: Facebook-keskustelua Helsingin UNM-festivaalista

#18819
Jarkko Hartikainen
Osallistuja

lgrohn: ”Nuo Adapterin esittämät teokset kertoivat jälleen kerran, että teosten sisältö ja luovuus ovat hakusessa. Opiskeluaikojen harjoitustehtävistä on poimittu pikkusieviä ideoita, mutta yksi säveltäjyyden tunnusmerkki puuttuu, koherenssi.”

Merkittäköön muistiin, että lgrohn antoi teoksestani väärää tietoa: se ei sisällä sävellysopiskelun aikana tehdyistä harjoitustehtävistä poimittuja ideoita. Väittäjä saa toki todistaa väitteensä oikeaksi kertomalla, mistä harjoituksista ja tahtinumeroista on kyse. Tämä olisi minusta erittäin mielenkiintoinen ja tärkeä analyysi! Teoksen nuotti on täällä: http://www.fimic.fi/fimic/nuotisto.nsf/0/DCBE26C7F5FB2FD1C225767200394E39?opendocument#top

Koherenssia peräänkuuluttaneen lgrohnin puheenvuorot ovat kyllä koherentteja samalla tavalla kuin betonirekkaan jämähtänyt betonilasti on koherentti. On aika ironista, että lgrohn on niin olevinaan uuden asialla, mutta toistaa vain itse samaa. Suomalaiskansallisen vali-valin sijaan olisi kiva kuulla positiivisista esimerkeistä, siitä mikä sitten on hyvää. Väitteidensä kontekstualisoimatta tai perustelemattomatta jättämisessä lgrohn onkin malliesimerkki (samoin kuin oman kännykkätuotteensa markkinointi-trollauksessa).

Jotain kiinnostavaa kommentissa kuitenkin oli. Minua jäi nimittäin todellakin kiinnostamaan, mikä oli Pulkkisin antama väärä tieto hologrammeista.