Amfion pro musica classica

Vastaa aiheeseen: Facebook-keskustelua Helsingin UNM-festivaalista

Etusivu Foorumit Konsertit Facebook-keskustelua Helsingin UNM-festivaalista Vastaa aiheeseen: Facebook-keskustelua Helsingin UNM-festivaalista

#18817

Ei Amfionissa sentään pelkän modernismin asiaa ajeta, kuten esimerkiksi konserttiarvioiden kirjosta voi helposti päätellä. Lisäksi muistutan taas kerran, että rekisteröityneet käyttäjät voivat monin tavoin osallistua lehden toimittamiseen, esimerkiksi kommentoimalla julkaistuja artikkeleita tai lähettämällä laajempia kirjoituksia osoitteeseen mielipide (at) amfion.fi. Muistutan myös siitä, että tarkoitus on puhua musiikista ja sen tekemisestä; siitä asiantilasta emme pääse mihinkään, että tyylejä ja tapoja toimia on monia, ja henkilökohtaisuudet on syytä jättää edellä mainittuihin baarikeskusteluihin.

Tähän yhteyteen sopinee myös ennakkotieto siitä, että Amfion etsii uutta päätoimittajaa 1.1.2011 alkaen. Varsinainen hakuilmoitus julkaistaan marraskuun alussa, mutta allekirjoittanut vastaa tiedusteluihin jo nyt osoitteessa paatoimittaja (at) amfion.fi.