Amfion pro musica classica

Vastaa aiheeseen: Mielipide: Sibelius-Akatemian rehtorivalinnan tulos pettymys

Etusivu Foorumit Jutut Mielipide: Sibelius-Akatemian rehtorivalinnan tulos pettymys Vastaa aiheeseen: Mielipide: Sibelius-Akatemian rehtorivalinnan tulos pettymys

#18630
Orfeus
Osallistuja

Asia oli päässyt jopa eilisillan TV-uutisiin. Niissä Sibelius-Akatemiaa edustivat jazz-osasto (vararehtori) ja musiikkikasvatusosasto (kolmen (3) henkilön voimin). Muita osastoja ei ilmeisesti enää Sibelius-Akatemiassa olekaan. Tasapuolista on uutisointi ja tasapuolisesti pääsivät toistelemaan tehokkaasti lobattua hokemaa(nsa) ”ikivanhasta vastakkainasettelusta”. Kiittäkäämme haastateltuja henkilöitä ”painavista” sanoistaan ja kunnioittakaamme heidän musiikillisia ansioitaan ja validia taidettaan ja odottakaamme, että he kaivavat niiden vakuudeksi piironginlaatikoistaan sävellystuotannon, joka musiikillisessa laadussaan, musiikinhistoriallisessa merkittävyydessään ja pysyväarvoisuudessaan vetää vertoja klassisen musiikin suurimpien mestareiden tuotannolle!

Väärät profeetat ja professorit ja professionalistit tunnistaa heidän hedelmistään (ei lapsistaan, vaan työnsä hedelmistä).