Amfion pro musica classica

Klassisen musiikin verkkolehteä toimittamaan!

Haluatko sinä olla mukana rakentamassa klassisen musiikin verkkojournalismia? Amfion hakee itselleen uutta päätoimittajaa. Päätoimittajan työ on osa-aikaista ja sitä voi tehdä päätyön tai opiskelun ohessa. Ennen kaikkea päätoimittajalla on valta Amfionin sisältöön. Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä – mistä sinä haluaisit lukea?

Lisäksi Amfion hakee kirjoittajia; kaipaamme lisää artikkeleita, arvosteluja ja esseitä. Liity mukaan Amfionia tekemään! Hakemukset sähköpostilla 16.12. mennessä.

Amfion on keskusteleva musiikkijournalistinen nettijulkaisu, jonka tarkoitus on toiminnallaan edistää suomalaisen taidemusiikin asiaa ei-kaupallisista lähtökohdista
Amfionin toimitus ja hallitus koostuvat musiikin ammattilaisista, joilla on runsaasti kokemusta alalla toimimisesta niin taiteilijoina, tilaisuuksien järjestäjinä, tutkijoina kuin toimittajinakin.

Sivustolla julkaistaan muun muassa arvioita, konserttisuosituksia, blogeja, haastatteluja, mielipidekirjoituksia ja muita artikkeleita. Amfionin on tarkoitus toimia klassisen musiikin ystävien kohtaamispaikkana: sivustolla lukijat voivat keskustella, arvostella konsertteja sekä muutoin tuoda ilmi mielipiteitänsä musiikkielämästä.

Amfion hakee riveihinsä…

Päätoimittajaa

Päätoimittaja vastaa verkkosivuston sisällöstä ja vetää toimituskunnan kokokuksia. Päätoimittaja päättää yhdessä toimituskunnan kanssa Amfionissa julkaistavista artikkeleista sekä niiden kirjoittajista. Päätoimittaja hoitaa käytännössä myös toimitussihteerin työt.

Odotamme päätoimittajalta musiikkitaustaa, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, kykyä verkostoitumiseen sekä kokemusta tietokoneen kanssa työskentelystä.
Päätoimittajan työhön kuluu viikottain noin 11 tuntia, johon sisältyy toimituskunnan viikottainen kokous. Päätoimittajan palkka koostuu kiinteästä osuudesta sekä kirjoituspalkkioista.

Kirjoittajia

Amfionin artikkeleiden ja konserttiarvioiden kirjoittajat ovat pääosin musiikin alan ammattilaisia. Kirjoitustyö on sivutoimista tai keikkaluonteista ja siitä maksetaan palkkio.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mukaan kannattaa liittää otteita aikaisemmista kirjoituksista, artikkeleista, arvioista jne.

Hakemukset ja tiedustelut 16.12.2008 mennessä:

Ville Komppa, päätoimittaja
toimitus@amfion.fi
040-5820782

Comments are closed.

Post Navigation