Amfion pro musica classica

Savonlinnan Oopperajuhlat sai uudet johtajat


Savonlinnan Oopperajuhlien hallitus on valinnut juhlien festivaalijohtajaksi ja Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n toimitusjohtajaksi KTM Jan Strandholmin. Hän aloittaa Oopperajuhlilla 01.09.2012 ja festivaalijohtajana 01.10.2012 alkaen nykyisen oopperanjohtajan Jan Hultinin jättäessä tehtävänsä.

Uudeksi taiteelliseksi johtajaksi hallitus on valinnut oopperalaulaja Jorma Silvastin. Hänen nelivuotinen toimikautensa alkaa 01.09.2013, jolloin nykyisen taiteellisen johtajan Jari Hämäläisen kausi päättyy.

Jan Strandholm on toiminut Suomen Kansallisoopperan viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävissä. Ennen Kansallisoopperaa Strandholm on hankkinut markkinointi- myynti- ja viestintäkokemusta Svenska Teaternissa ja Viirus Teatterissa.

Jorma Silvasti on yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista oopperalaulajista, jolla on pitkä kokemus Savonlinnan Oopperajuhlilta. Hän perehtyi jo 1970-luvun puolessa välissä Savonlinnassa Martti Talvelan johdatuksella oopperaan sen kaikilla osa-alueilla: kuorolaisena, tekniikassa ja solistina.

Vastaa

Post Navigation