Amfion pro musica classica

Naantalin musiikkijuhlien talvikonserteissa Sibeliusta ja Sallista

Naantalin Musiikkijuhlat järjestää kaksi talvikonserttia 21.–22.2.2009 Naantalin luostarikirkossa. Kamarimusiikille omistetun viikonlopun teemana on kahden keskeisen suomalaisen säveltäjän, Jean Sibeliuksen ja Aulis Sallisen musiikki.
Konserteissa esiintyvät sopraano Johanna Rusanen-Kartano yhdessä pianisti Juhani Lagerspetzin kanssa, jousikvartetti Meta4 sekä Arto Noras, sello ja Ralf Gothóni, piano. Sekä Rusanen-Kartano että Meta4 esiintyvät ensimmäistä kertaa Naantalissa.

Lauantaina 21.2. Naantalin kirkossa kuullaan Aulis Sallisen Neljä laulua unesta oopperasta Ratsumies sekä Jean Sibeliuksen Jousikvartetto d-molli, op. 56 ”Voces intimae”. Sunnuntaina 22.2. ohjelmassa on Sibeliuksen lauluja sekä Sallisen Sonaatti sellolle ja pianolle, op. 86, jonka Noras ja Gothóni myös levyttävät konsertin jälkeen.

Naantalin Musiikkijuhlien talvikonserteista on tullut suosittu perinne, konsertit järjestetään nyt neljättä kertaa. Liput konsertteihin ovat myynnissä Lippupisteen myyntipisteissä sekä Naantalin Matkailussa.

Katso Naantalin Musiikkijuhlien talvikonserttien koko ohjelma

Comments are closed.

Post Navigation