Amfion pro musica classica

Luistelua ja musiikkia Tapiolan Jääpuutarhassa

image001

Ystävänpäivän aattona, lauantaina 13.2. klo 18-20, Tapiolan Jääpuutarhassa järjestetään Ystäväluistelu-tapahtuma, joka on avoin kaikille  liikunnan ja musiikin ystäville.  Illan aikana nähdään mm. espoolaisten luisteluseurojen ja Olarin Voimistelijoiden esityksiä, saadaan nauttia Tapiola Sinfoniettan ilmaiskonsertista, ja myös yleisö pääsee luistelemaan musiikin tahdissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja konsertin ilmaislippuja voi hakea Espoon yhteispalvelupisteistä.

Ystäväluistelun päätapahtumapaikkana on iltavalaistuksessa kylpevä Tapiolan Jääpuutarha tekojääratoineen. Luistelutapahtuma alkaa klo 18 junioriluistelija Matias Lindforsin soololla, jonka jälkeen yleisö saa nauttia Espoon Jäätaitureiden ja Espoon Taitoluisteluklubin upeista muodostelmaluisteluesityksistä, joissa on jopa lähes 30 luistelijaa. Lisäksi ohjelmassa on taitoluistelijoiden sooloja ja Olarin Voimistelijoiden esityksiä.  Esitysten musiikki tulee suorana videolähetyksenäTapiola Sinfoniettan konsertista, joka järjestetään samaan aikaan viereisessä Espoon kulttuurikeskuksessa.  Vastaavasti konserttiin välitetään tunnelmakuvia Jääpuutarhan luistelutapahtumasta. Tapahtuman juontaa mm. Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta tuttu Anni Hautala.

Tapiola Sinfoniettan konsertin solistina vierailee tenori Tomi Metsäketo, ja viulisti-johtajina ovat Janne Nisonen ja Kreeta-Maria Kentala.  Ohjelmassa on Händelin Vesimusiikkia, kevyen musiikin kappaleista koostuva potpuri, jossa kuullaan musiikkia mm. Disneyn elokuvasta Mulan, sekä klassisen musiikin suosituimpiin teoksiin kuuluva Vivaldin Vuodenajat, jonka tahdissa Jääpuutarhan yleisö pääsee luistelemaan. Konsertin päätyttyä yleisöluistelu jatkuu Tapiola Sinfoniettan levyttämän musiikin soidessa.

La 13.2.2016 klo 18.00-20.00
YSTÄVÄLUISTELU-TAPAHTUMA

Ystäväluistelu-tapahtuma klo 18.00-20.00, Tapiolan Jääpuutarha
Esiintyjinä Espoon Jäätaiturit, Espoon Taitoluisteluklubi, ja Olarin Voimistelijat
Anni Hautala,
 juontaja
Tapahtuman musiikki streamataan suorana Tapiola Sinfoniettan Ystäväluistelu-konsertista.
Jääpuutarhaan on vapaa pääsy.

Ystäväluistelu-konsertti klo 18.00-n. 19.30, Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Tapiola Sinfonietta
Janne Nisonen
, viulisti-johtaja
Kreeta-Maria Kentala, viulisti-johtaja
Tomi Metsäketo, tenori
Georg Friedrich Händel: Vesimusiikkia, sarja nro 2
Jarkko Kiiski, sov.: Potpuri:
  Waldteufel: Luistelijat-valssi
  Wilder & Goldsmith: Musiikkia Disneyn elokuvasta Mulan
  Laaksonen: Täällä pohjantähden alla
 Newley/Bricusse: Feeling Good
Antonio Vivaldi: Neljä vuodenaikaa

Konserttiin on vapaa pääsy: ilmaislippuja jaetaan Espoon kaupungin yhteispalvelupisteissä 10.2. asti (Tapiolan YPP:ssä 12.2. asti).
Konserttia voi seurata suorana lähetyksenä myös internetin kautta. Suoran lähetyksen linkki avautuu 13.2. klo 17.40 osoitteessa: http://www.espoo.fi/fi-FI/Jaapuutarhan_Ystavaluistelu__Tapiola_Sin(84023)

Vastaa

Post Navigation