Amfion pro musica classica

Berliinin filharmonikkoja ilmaiseksi huippulaadulla koko viikonloppu – lue Amfionin ohjeet!

Berliinin filharmonikkojen nettipalvelu Digital Concert Hallilla on käynnissä 48 tunnin kampanja, jona aikana voi kuunnella orkesteria sekä suorana että laajasta 182 konsertin videoarkistosta. Tarjoukseen sisältyy esimerkiksi tämäniltainen, kello 21 Suomen aikaa alkava konsertti, jossa kuullaan Gustavo Dudamelin johdolla Barberin Adagio sekä Richard Straussin Also sprach Zarathustra, Don Juan ja Till Eulenspiegel.

Viikonlopun tarjouksesta pääsee nauttimaan menemällä tähän osoitteeseen ja antamalla ”voucher codeksi” DUDAMEL79X. Tämän jälkeen rekisteröidytään palveluun antamalla nimi, sähköpostiosoite ja kotimaa, ja seurataan sähköpostiin tulevaa vahvistuslinkkiä. Rekisteröinti ei velvoita kestotilaukseen tai vastaavaan.

Digital Concert Hall käyttää lähetyksiinsä Flash H264 -stardardia. Applen iPad- ja iPhone 4 ja 5 -käyttäjät voivat ladata ilmaisen sovelluksen katsoakseen lähetyksiä laitteiltaan. Jo 6 megatavun yhteydellä pääsee nauttimaan korkealaatuista lähetystä, mutta palvelussa on tuki myös hitaammille yhteyksille aina yhden megan yhteyteen asti.

Normaali Digital Concert Hallin 48 tunnin lippu maksaa 9,90 €, 30 päivän katseluoikeus maksaa 29 €, ja vuoden 149 €, joten kyseessä on merkittävä tilaisuus.

EDIT Huom! Vain 1 000 ensimmäiselle!

Alla virallinen YouTube-maistiainen Digital Concert Hallin tarjonnasta:

Vastaa

Post Navigation